10-08-09

papa is terug gaan werken

Vanaf vandaag is papa terug gaan werken. Zijn vakantie zit erop. We hebben bijna 3 weken gewerkt aan onze keuken en dan is papa nog een weekje thuis geweest omdat hij zijn voet had pijn gedaan. Ondertussen is er heel wat gebeurt maar had mama de tijd niet om op mijn blogje te schrijven.

Mijn broer (arno) en mijn zus zijn op kamp geweest ze hebben een hele leuke week beleeft.

kamp

Wij zijn in diezelfde week samen met nonkel luc en tante anja naar de zee geweest. We hebben daar met de go-carts gereden en heel veel aan het strand gespeeld. Van het water was ik wat bang.

aan zee

Op Zaterdag 1 augustus waren het waterfeesten in De Ster in St-Niklaas daar zijn we ook naar toe gegaan. Ik ben samen met mijn mama naar Piet Piraat gaan kijken en vond dat heel leuk. Ik ben op de foto gemogen samen met Piet Piraat en hij heeft op mijn bandana zijn handtekening gezet.

piet piraat

De dag daarna kwam hij in Berlare op de waterfeesten en daar zijn we ook naartoe gegaan.

piet piraat waterfeesten

We zijn ook eens bij mit en pit naar de kermis geweest en daar heb ik op de molen gezeten. Normaal wil ik dit niet alleen doen en moet mama mee maar ze zei dat ik nu wel al groot genoeg was. Ik heb op een fiets gereden.

kermis

Ondertussen zij er ook al 2 jarige geweest. Arno werd op 3 augustus 10 jaar. Hij kreeg als cadeau een grote boot om in het zwembad mee te spelen. Ik heb er ook al in gezeten.

arno 10

En jolien die werd op 5 augustus 12 jaar . Zij kreeg van mama een ticket om naar de show van het huis Anubis te gaan kijken. We gingen die dag ook naar de Nieuwdonk in Berlare.

jolien 12

nieuwdonk

En nog 2 keer slapen en ik ben jarig .

09:12 Gepost door keano en mama in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.