10-04-09

naar piet piraat

Om 13 uur mogen we naar de show van piet piraat gaan kijken. We vertrekken deze morgen met de trein om 10.10 uur . Dan gaan we eerst nog wat winkelen en daarna naar de show. Na de show komen we onmiddellijk naar huis want deze avond is het feest voor onze papa. Foto's van de show die volgen nog wel.

groetjes Keano.

Nieuwe show Piet Piraat

Ahoy Piraatjes! Piet Piraat en zijn kornuiten Stien Struis, Berend Brokkenpap en Steven Stil staan klaar om samen met jullie een spannend avontuur te beleven in de nieuwe show "Piet Piraat en het geheim van Lorre".

 

Het begint allemaal als de Piraten op het punt staan te vertrekken op zoek naar een belangrijke Schat op Papegaaien Eiland. De Schat van Tambadoe, de mysterieuze Indiaan.

Ze gaan inschepen en Steven doet de inkopen. Maar nog voor hij een winkel bereikt stuit hij op een wel héél bijzondere Straatventer. Deze heeft zijn hele handel met PiratenCuriosa op een knotsgekke Bakfiets met vele toeters en bellen uitgestald. Hij weet Steven te overtuigen zijn hele handel over te nemen. Piet Piraat is nu furieus over deze domme aankoop, totdat blijkt dat er een Papegaai tussen de spullen zit: Lorre. Het blijkt namelijk dat Lorre weet waar de Schat van Tambadoe is. En dat is helemaal niet op Papegaaien Eiland, maar in het Theater waar ze op dat moment zijn. En tot verbazing van de Piraten blijkt het Decor een reusachtige Schatkaart te zijn.

Vanaf dat moment is het aan de Piraten om samen met de kinderen in de zaal deze Schat te vinden, want deze kan overal verborgen zijn.

De Piet Piraat Show is een echte aanrader, een zeer grappige en interactieve voorstelling die de kids letterlijk meemaken!

06:53 Gepost door keano en mama in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.